preloader

Ultima actualizare pe 31-Oct-2022
Data efectivă 01-Nov-2022

Această politică de confidențialitate descrie politicile de LIFE SAVERS SRL, str. Regele Ferdinand 7, Șelimbăr, Sibiu, Sibiu 557260, Romania, email: lifesaversibiu@gmail.com, telefon: +40 771 649 158 privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru web ( https://life-savers.ro ). (serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu același lucru, vă rugăm să nu accesați sau utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fără nicio notificare prealabilă și vom publica Politica de confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare la 180 de zile de la momentul în care Politica revizuită este postată în Serviciu, iar accesul sau utilizarea în continuare a Serviciului după acest timp va constitui acceptarea Politicii de confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

1.Informații Pe Care Le Colectăm:

Vom colecta și procesa următoarele informatii personale despre tine:

  1. Nume
  2. Email
  3. Telefon
  4. Mesaj

2.Cum Folosim Informațiile Dvs:

Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră în următoarele scopuri:

  1. Marketing/ Promoțional
  2. Protecția/Securitatea site-ului

Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vă vom folosi informațiile numai la primirea consimțământului dvs. și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care ni se cere să facem altfel de către lege.

3.Păstrarea Informațiilor Dvs:

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale la noi pentru 730 sau atât timp cât avem nevoie de ele pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, conform detaliilor din această Politică de confidențialitate. Este posibil să fie nevoie să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi păstrarea evidenței/raportarea în conformitate cu legislația aplicabilă sau din alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei etc. Informații anonime reziduale și informații agregate, niciuna dintre acestea nu vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

4.Drepturile Tale:

În funcție de legea care se aplică, este posibil să aveți un drept de acces și rectificare sau ștergere datele personale sau primiți o copie a datelor dvs. personale date, restricționați sau obiectați la activ prelucrarea datelor dvs., cereți-ne să distribuim (port) informațiile dumneavoastră personale către o altă entitate, retrageți orice consimțământ pe care ni l-ați dat prelucrează datele dumneavoastră, dreptul de a depune o plângere cu o autoritate statutară și alte drepturi după cum poate fi relevant în conformitate cu legile aplicabile. La exercita aceste drepturi, ne puteti scrie la adresa lifesaversibiu@gmail.com. Vă vom răspunde cerere în conformitate cu legislația în vigoare.

Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau procesează informațiile personale solicitate sau retrage consimțământul de a procesa același pentru scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utilizați serviciile pentru care informațiile dvs a fost căutat.

5.Cookies Etc.

Pentru a afla mai multe despre cum le folosim și alegerile dvs. în legătură cu aceste urmăriri tehnologii, vă rugăm să consultați Politica Cookies.

6.Securitate:

Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau neautorizată modificarea informațiilor dumneavoastră conform noastre Control. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, noi nu poate garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricărei informații pe care ni le transmiteți și o faceți pe propriul risc.

7.Reclamații / Responsabil cu Protecția Datelor:

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. disponibile cu noi, puteți trimite un e-mail ofițerului nostru de reclamații la LIFE SAVERS SRL, str. Regele Ferdinand 7, Șelimbăr, Sibiu, email: lifesaversibiu@gmail.com. Vom aborda preocupările dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.