Life Savers - Oferind Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical

Când vine vorba de sănătatea ta sau a celor dragi, echipa Life Savers, serviciul de ambulanță privată din Sibiu, este aici să fie alături de tine. Indiferent unde te afli, avem soluții adaptate pentru a-ți oferi îngrijire de calitate în situații de urgență și pentru a asigura transportul sigur al pacienților.
Asistență Medicală la Domiciliu:

Ne-am specializat în furnizarea de servicii medicale la tine acasă. Înțelegem importanța confortului și siguranței tale, de aceea suntem pregătiți să-ți oferim asistență medicală de înaltă calitate în propriul tău cămin.

Competiții Sportive și Evenimente:

Echipa noastră este formată din profesioniști specializați în asistența medicală la competiții sportive și evenimente. Suntem conștienți de nevoia unei intervenții prompte în caz de urgență, motiv pentru care suntem echipați cu echipamente de ultimă generație și pregătiți să acționăm rapid.

Transport Pacienți:

Indiferent dacă ai nevoie de transport medical în România sau în străinătate, poți conta pe noi. Suntem parteneri cu instituții medicale și colaborăm cu profesioniști din domeniu pentru a asigura transferuri medicale sigure și eficiente. Scopul nostru este să oferim pacienților noștri un transport confortabil și în siguranță.

Life Savers - ambulanta

Ne pasă de sănătatea ta și suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii medicale posibile.

Echipa noastră este formată din medici, asistenți medicali și șoferi experimentați, care lucrează în permanență pentru a răspunde prompt nevoilor tale. Pentru orice situație de urgență sau pentru a beneficia de serviciile noastre de transport medical, sună-ne la numărul de telefon 0771 64 91 58. Indiferent de momentul sau locația în care te afli, avem disponibilitate non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

TRANSPORTUL PACIENȚILOR NAȚIONAL

Dacă ai nevoie de un transport medical în țară, echipa noastră este aici să te ajute. Noi înțelegem că un transport medical poate fi o provocare, iar siguranța și confortul pacientului sunt prioritarele noastre.
Transport Asistat - Urgență:

Acest serviciu este disponibil pentru pacienții care necesită supraveghere constantă sau tratament medical pe durata transportului. Echipa noastră de medici și asistenți medicali, însoțită de o ambulanță complet echipată, îți asigură îngrijirea adecvată în timpul călătoriei.

Transport Neasistat:

Pentru pacienții care nu necesită asistența unui cadru medical, dar au nevoie de condiții speciale de transport, oferim soluții adaptate. Indiferent dacă este vorba de o targă, un scaun cu rotile sau alte necesități specifice, ne asigurăm că transportul este realizat în condiții optime.

Ambulanțele noastre sunt complet echipate pentru a gestiona orice situație neprevăzută și pentru a asigura confortul și siguranța pacientului pe parcursul călătoriei. Obiectivele noastre sunt siguranța pacientului și asistența medicală la standarde premium. Echipa Life Savers este formată din profesioniști calificați și dedicați, care pun mereu nevoile pacienților pe primul loc.

Situațiile în care poate fi necesar transportul medical includ:

  1. Transferul pacientului de la o instituție medicală la alta;
  2. Externări – transportul pacientului de la spital la domiciliu;
  3. Consultații medicale sau tratamente specializate la diverse instituții medicale;
  4. Asistență pentru persoanele cu dizabilități care necesită targă sau scaun cu rotile;
  5. Internare într-o clinică sau spital;
  6. Transport post-operatoriu pentru investigații sau recuperare.

TRANSPORTUL PACIENȚILOR INTERNAȚIONAL

Serviciul nostru de transport medical este dezvoltat și pentru situațiile în care pacienții necesită transfer internațional, unde călătoria cu avionul sau mijloacele proprii nu este recomandată. Oferim supraveghere și îngrijire medicală de-a lungul întregului traseu, asigurându-ne că pacienții noștri ajung în destinație în condiții de siguranță.

Echipa noastră are experiență în gestionarea transporturilor internaționale și colaborează cu instituții medicale și parteneri de încredere pentru a facilita transferul pacienților în străinătate. Indiferent de destinație, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de îngrijire adecvată și transport sigur.

Ambulanta Privata Sibiu Life Savers

Life Savers Sibiu

Ambulanțe tip B1 si B2,
acreditate ANMNDM

Dispunem de ambulanțe tip B1 si B2, acreditate ANMNDM, care pot fi contractate cu personal calificat (echipaj medical de urgență: medic asistent medical și ambulanțier). Echipajul va asigura asistența medicală pe toată perioada contractării.

Te Putem Ajuta?

+40 771 649 158